Wednesday, April 13, 2011

BIG THING - Part 2



Lama benar nak sambung bahagian ke 2 "Big Thing" ni..., rasanya semua orang pun dah lupa kut. Jom kita tengok "clue" yang seterusnya....





What do you think ??


:D


10 comments:

Lady Lavender said...

aduss...lagi gempak! sape yg nak kawin ni??

Cat-from-Sydney said...

Is that pulut kuning? Sayangnya kucing takleh makan pulut. Hmmm....Ilham nak kawin? Oh no! He's too young. purrrr....meow!

i amsterdam said...

Ladylavender

Hik..hik..hik.. :D

i amsterdam said...

Dear Angelina,

That pulut kuning is only for the two legged cats okeyy...

Malay-Kadazan girl said...

Wah kenduri besar ni. Di luar pun dah ready dengan bunga-bunga mekar untuk sesi pengambaran.

Cikgu Murne said...

nak buat birthday party ilham ke??? nampak mcm ada ciri2 birthday party style melayu...

i amsterdam said...

Malay-Kadazan Girl,

Party dalam Inggeris, kenduri dalam Melayu ehhh :D

Bunga semakin mekar, tapi tak kesemuanya ... alahai...

i amsterdam said...

Cikgu Murne,

Birthday bulan 6, hmmm... sunat kut !!!

TK said...

Wah..pulut kuning tu ada layer? Sgt class! Makanan sedap2 tu! Ni ada majlis besar2an ni. Kenduri Ilham ye..

i amsterdam said...

TK,

Pulut kuning 2 lapis, tengah2 tu serunding...